Septodont

Septodont

Over ons

Septodont is een toonaangevend tandheelkundig farmaceutisch bedrijf. Wereldwijd actief met innovatieve, veilige en doeltreffende oplossingen voor de tandheelkunde. Septodont is wereldmarktleider op vlak van pijnbestrijding.

Naast de activiteit op het gebied van pijn management, heeft Septodont ook een platform van producten ontwikkeld op basis van de ‘Active Biosilicate Technology’.

Biodentine is het eerste alles-in-één biocompatibele en bioactief dentine-substituut, dat overal waar dentine beschadigd is, kan gebruikt worden. Biodentine bevordert de remineralisatie van de pulpa, behoudt haar vitaliteit en stimuleert de genezing ervan.

BioRoot™ RCS is de nieuwste generatie wortelkanaal sealer van Septodont. Met BioRoot RCS schakelt u over naar een minerale sealer van de nieuwe generatie en geniet u van een innovatieve combinatie van kenmerken:
• Sterke sealing
• Antimicrobiële eigenschappen
• Bevordering van de peri-apicale genezing
• Eenvoudige sealing en follow-up

Voor al uw vragen over het toepassen van lokale anesthesie en het bijbehorende materiaal of als u meer wil te weten komen over onze regeneratieve tandheelkundige revolutie, Biodentine en BioRoot RCS, kan u terecht bij Septodont: stand C130. U zal beslist met heel wat bruikbare en onmiddellijk inzetbare info terugkeren naar uw praktijk.

Nieuws

NEW SeptoCone

NEW SeptoCone

Elke tandextractie moet worden gevolgd door een gepaste behandeling van de extractieholte. SeptoCone is een collageen kegel van equine oorsprong met veel voordelen…

Lees meer »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top