U neemt deel aan dentex

Om uw beursdeelname een succes te maken, hebben wij enkele tools voorzien die u hierbij kunnen helpen. Denk maar aan visuals om uw deelname te promoten, maar ook ons My Easyfairs platform om informatie te delen met bezoekers.

Promoot uw deelname

Zoveel mogelijk potentiële relaties en kwalitatieve bezoekers naar uw stand leiden, daar gaat het om. En als organisatie zetten wij alles op alles om u daarbij te ondersteunen.

Gepersonaliseerde uitnodigingskaarten

In het exposantenpakket dat u heeft ontvangen vindt u gepersonaliseerde uitnodigingskaarten terug. Deel deze uit aan uw klanten en prospecten.

Persoonlijke registratielink

Op My Easyfairs vindt u onder ‘invite clients’ een persoonlijke registratielink terug. Gebruik deze in uw communicatie naar uw klanten. Zo kunnen zij zich heel makkelijk registreren voor dentex.

Banner

Op My Easyfairs vindt u onder ‘promotiemateriaal’ meerdere banners terug. Plaats deze in uw nieuwsbrief, op uw website en post ze op uw socials. Gebruik deze banners in combinatie met uw persoonlijke registratielink.

Nodig uw klanten uit

Heeft u te weinig tijd om zelf uitnodigingen te versturen? Wij nemen het graag voor u over! Maak gebruik van onze uitnodigingsservice: we versturen een e-mailuitnodiging voor dentex in uw naam. Ga op My Easyfairs naar ‘invite clients’ en bezorg ons uw contactenlijst. Hierna kan u ook via My Easyfairs opvolgen wie zich heeft ingeschreven.

My Easyfairs

Deze online tool is het platform waar u alle benodigde middelen vindt om uw beursdeelname voor te bereiden én op te volgen. U kunt er uw bedrijfsprofiel op de beurswebsite onderhouden, uw logo uploaden, producten boosten, nieuwsitems delen, vacatures presenteren en daarnaast ook innovaties aanleveren voor de innovatiegalerij.

Hoe werkt het?

Als deelnemer ontvang u van ons een e-mailbevestiging van uw inschrijving voor de beurs, met hierin alle informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van My Easyfairs. Bezoekers van de website kunnen via de deelnemerslijst in één oogopslag kennis maken met uw bedrijf. Zij klikken op uw bedrijfsnaam en vinden zo uw bedrijfsgegevens, producten en nieuws. Deze informatie en gegevens beheert u zelf via My Easyfairs. Informatie die u plaatst over uw laatste innovaties en producten, kunnen bezoekers lezen op de beurswebsite.

Tip!

Hoe uitgebreider u uw profiel in My Easyfairs invult, hoe meer interessante informatie u over uw eigen organisatie deelt voorafgaand aan het event. Zo bereikt u al voor uw deelname een interessante doelgroep.

Verzamel leads

Wilt u op een eenvoudige manier kwalitatieve leads verzamelen? Gebruik dan zeker onze tools!

Smart Badge

Als exposant ontvangt u een reader die u op uw stand kan plaatsen. Geïnteresseerde bezoekers scannen met hun Smart Badge uw reader. Deze bezoekers ontvangen de dag nadien automatisch alle informatie van uw My Easyfairs profiel in hun mailbox. Als exposant ontvangt u de gegevens van de bezoekers die uw reader hebben gescand. Plaats deze scanner op een zichtbare plaats.

Visit Connect

Met Visit Connect kan u de QR-code op de badge van de bezoeker scannen met uw smartphone of tablet. U kan hiermee informatie verzamelen over de bezoeker. Achteraf kan u al deze informatie downloaden.

5

Vragen over communicatie tools

Camille Locquet

afbeelding1

Vragen over uw stand

Nathalie Serbruyns

Bedankt aan onze partners

vvt logo transparant groen coated (1)
Société de Médecine Dentaire
logo cmd square
dentalia village together[35]
Scroll naar top