Waarom deelnemen aan dentex?

dentex editie 22

Waarom deelnemen aan dentex?

0
exposanten
0
bezoekers

Dentex staat synoniem voor 100% visibiliteit voor u en uw vakgebied. Expertise en toewijding zijn key. Doe daarom mee met meer dan 6.500 dentale professionals en ruim 150 nationale en internationale fabrikanten en distributeurs.

Interesse?

“De gehele dentale markt in één hal”

dentex expo vakbeurs

Brand Awareness

 

Het samenbrengen van de exposanten en de gepaste bezoekers is hoe een succesvolle beurs tot stand komt.

Met meer dan 150 exposanten en 6500 bezoekers zal uw doelgroep gedurende 3 dagen aanwezig zijn op 1 locatie . Dit geeft u een mooie opportuniteit om uw naamsbekendheid te verhogen.

Ook bij de 22ste editie houden wij de Dentex Innovationn Award. Nog meer kans om uw reputatie te verbeteren en uw huidige positie in de markt uit te breiden. Kom en maak indruk op de bezoekers door uw bedrijf te promoten en uw imago te versterken.

Networking

De terugkeer van face-to-face conversaties leiden naar nieuwe partnerships die gunstig zijn voor zowel u als de bezoekers.

U kunt uw netwerk uitbreiden door deel te nemen aan de vakbeurs die doorgaat in de Brussels Expo – Paleis 5. Hier bent u instaat om contacten te leggen met de professionals van de sector. 

De professionals zijn voornamelijk tandartsen en andere tandheelkundige specialisten. 

Onderhandelen

 
op elke editie verwelkomen wij meer dan 6.000 tandartsen, monhygiënisten orthodontisten,…  voldoende afzetmogelijkheden dus. Meer dan de helft van de bezoekers doet een aankoop tijdens de beurs en 61% van onze bezoekers contacteert een exposant na de beurs. 
 

Bij deze vakbeurs kunt u onderhandelen met de bezoekers, verkopen tijdens de beurs of een vervolgafspraak maken voor later. Het is belangrijk om aanwezig te zijn zodat u de relatie met bestaande klanten kunt onderhouden en de concurrenten kunt observeren. 

Ruim 65% van het beursplan is al ingevuld met belangrijke spelers uit de sector. Wees er dus snel bij en boek nu uw stand.

“De gehele dentale markt in één hal!”

Scroll naar top