Cavex Holland BV

Over ons

Cavex is specialist in het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve dentale producten met een gegarandeerde premium kwaliteit.

Al sinds 1908 werkt Cavex actief aan het bedenken en fabriceren van oplossingen binnen de dentale branche. Ieder nieuw product is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen R&D, Regulatory, Productie, Marketing, Sales en Logistiek. Dit stelt Cavex in staat om kwalitatief hoogwaardige nieuwe producten te ontwikkelen.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant in de dentale wereld. Met betrouwbare producten van topkwaliteit helpen we dentale professionals om hun dagelijkse werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren.

Cavex is er ook voor de consument, met effectieve en veilige oplossingen op het gebied van halitose en whitening. Onder het motto ‘Your Impression Is Our Specialty’ verzekeren we dat ook de consument altijd een goede indruk maakt. Door deze sterke drive zijn we op meerdere gebieden de benchmark, al sinds de introductie van het CA37 alginaat.

Voor het ontwikkelen van nieuwe producten, maar ook het perfectioneren van bestaande producten, hebben we nauw contact met tandartsen, universiteiten en belangrijke opinieleiders. Zo blijft Cavex koploper in de dentale industrie en blijven we in staat wereldwijd dentale professionals te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top