NEW! CAVEX PROPHYPASTE

NIEUW! CAVEX PROPHYPASTE

Aanslag, tandplak en bacteriën spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van gingivitis, parodontitis en gaatjes. Daarom is professionele verwijdering een belangrijk onderdeel van het behoud van een goede mondgezondheid.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Cavex ProphyPaste is zeer effectief in het verwijderen van aanslag en verkleuringen dankzij de unieke mix van verschillende silicakorrels. Cavex ProphyPaste is verkrijgbaar met twee verschillende RDA-eigenschappen: Regular en Fine.

Cavex ProphyPaste Regular heeft een hogere abrasiviteit met een RDA van 130 tot 150. Daarom is het perfect voor een grondige reiniging, met behoud van een gladde afwerking. Het heeft een lichtblauwe kleur met een verfrissende muntsmaak.

Cavex ProphyPaste Fine heeft een lagere abrasiviteit met een RDA van 50 tot 60. Daarom is het perfect voor de zachte reiniging met een hoog polijstend effect en zeer geschikt voor gebruik op implantaten, kronen en bruggen. Het wordt geleverd in een roze kleur met een aangename cranberrysmaak.

Beide pasta’s zijn pH-neutraal en bevatten fluoride, anti-aanslag en antibacteriële componenten. De pasta’s worden geleverd in een tube met een flip-dop waardoor de tubes gemakkelijk met één hand te openen en te sluiten zijn. Door de ideale consistentie is de pasta gemakkelijk aan te brengen en spat niet. Na de behandeling kan de pasta gemakkelijk worden weggespoeld zonder resten achter te laten, waardoor het ook een uitstekende pre-conditioner is voor een bleekbehandeling.

Cavex ProphyPaste bevat geen harde partikels, waardoor het veilig is voor het tandglazuur en het gevoel van zanddeeltjes in de mond bij de patiënt na de behandeling wordt voorkomen. Dus naast uitstekende reinigings- en polijstresultaten is Cavex ProphyPaste veilig, gebruiksvriendelijk, prettig voor de patiënt en verpakt op een manier die bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top