Ultradent Products présente la nouvelle lampe à polymériser VALO™ X
Ultradent Products GmbH

Ultradent Products introduceert nieuwe polymerisatielamp VALO™ X

Ultradent Products, Inc., een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van hoogwaardige tandheelkundige materialen en apparatuur, heeft de nieuwste versie van de al vaak bekroonde VALO™-polymerisatielamp op de markt gebracht ...

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

… de volledig opnieuw ontworpen VALO™ X-breedbandledpolymerisatielamp. Het is de meest innovatieve polymerisatielamp van Ultradent Products ooit. De VALO X biedt het neusje van de zalm op het gebied van technologie en design. Alles aan deze polymerisatielamp ademt duurzaamheid, robuustheid, kracht, toegankelijkheid en flexibiliteit.

Dankzij de grotere lens van 12,5 mm en de nieuwe, krachtige, speciale ledchip hardt de VALO X vollediger uit dan elke andere lamp voor hem. Zijn superieure eigenschappen zorgen ervoor dat behandelaars steeds betrouwbaar kunnen uitharden en niet hoeven te twijfelen aan de capaciteiten van hun polymerisatielamp. Dat betekent dat ze kunnen vertrouwen op uithardingsdiepte, collimatie van de bundel en thermische regulering. De VALO X heeft twee uithardingsstanden (Standard Power en Xtra Power) en twee diagnostische hulpstanden (uv-licht en wit licht). Hij is bovendien te gebruiken met en zonder snoer.

De VALO X wordt geactiveerd met één knop en beschikt over een gebruikersinterface met accelerometer. Hiermee kan de gebruiker wisselen tussen de uithardingsstanden en diagnostische hulpstanden door de staaf met een polsbeweging opzij of naar voren te bewegen of door op een knop te drukken. Dat voorkomt onhandig werken tijdens een ingreep. Ook is het risico kleiner dat de lamp valt. De VALO X wordt geleverd met 5 extra lenzen, wat het aantal mogelijkheden nog verder vergroot. Dankzij het eenvoudige ontwerp met laag profiel kan de kop van de polymerisatielamp ook posterieure restauraties gemakkelijk bereiken. “Wij hebben de VALO X nog eenvoudiger gemaakt met de nieuwe accelerometer. Het is nu de enige polymerisatielamp waarbij je kunt wisselen tussen standen zonder een knop aan te raken”, aldus Neil Jessop, adjunct-directeur onderzoek en ontwikkeling van Ultradent Products. “Hij is zo goed ontworpen dat hij niet per ongeluk wisselt naar een andere stand. Toch heeft hij alles in huis wat je van een VALO-polymerisatielamp mag verwachten.”

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top