J-Temp™ – le nouveau matériau de restauration provisoire polyvalent
Ultradent Products GmbH

J-Temp™: de nieuwe allrounder onder de tijdelijke restauratiematerialen

Als toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van hoogwaardige dentale materialen heeft Ultradent Products onlangs het nieuwe tijdelijke restauratiemateriaal J-Temp™ op de markt gebracht. ...

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Als toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van hoogwaardige dentale materialen heeft Ultradent Products onlangs het nieuwe tijdelijke restauratiemateriaal J-Temp™ op de markt gebracht. Het lichtuithardende materiaal is al voorgemengd en geschikt voor talrijke indicaties. Bij de ontwikkeling is extra aandacht besteed aan het gebruiksgemak. Een echt product van tandartsen voor tandartsen.

J-Temp is heel gebruiksvriendelijk en combineert vier oplossingen in één spuit. Het is geschikt voor beetverhoging en tijdelijke occlusale opbouw, en ook voor het aanbrengen van structuur voor cofferdamklemmen, voor tijdelijke restauraties en voor fixatie van de afstand tussen implantaatkappen.

Dr. Jaleena Jessop, adjunct-directeur klinische zaken van Ultradent Products, vertelt dat J-Temp is ontwikkeld op basis van haar dagelijkse ervaring als tandarts en de behoefte aan een materiaal dat aan al haar eisen voldoet. “Hoe vaker ik J-Temp bij verschillende ingrepen gebruik, hoe meer ik erachter kom wat de voordelen zijn van één product met een brede indicatie, in plaats van vijf of zes verschillende materialen die misschien zelfs over datum zijn wanneer je ze een volgende keer nodig hebt,” aldus Jessop.

De consistentie van J-Temp is viskeus genoeg om niet weg te vloeien, maar tegelijkertijd ook vloeibaar genoeg om zich gelijkmatig te verdelen en voor een eenvoudige hantering te zorgen. Ultradent Products raadt aan om J-Temp te gebruiken in combinatie met de Black Mini™-tip van Ultradent Products, voor eenvoudig en nauwkeurig appliceren. Dankzij zijn lichtpaarse kleur is het restauratiemateriaal gemakkelijk te verwijderen. De behandeling wordt daardoor voor patiënt én tandarts van begin tot eind een prettige ervaring.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top