PROSCAN
PROSCAN

PROSCAN

Over ons

ProScan is een familiebedrijf van de tweede generatie. Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller en een team vol ervaren dentale professionals hebben we een sterke reputatie opgebouwd. Vandaag zijn we exclusieve verdeler van de meest toonaangevende merken op vlak van dentale oplossingen, in de Benelux.

Als professional ben je hierdoor van drie dingen zeker. Niet alleen kan je bij ons terecht voor de meest innovatieve en kwalitatieve oplossingen op markt. Dankzij ons universeel gamma bieden we je onafhankelijk advies en de nodige technische ondersteuning, zodat ook jouw patiënt met de glimlach terugblikt op zijn keuze.

Wij kiezen niet zomaar voor een universeel gamma. Tandarts, implantoloog, tandprotheticus of labomedewerker: wij willen graag alle opties openhouden om over de brug te komen met de allerbeste oplossing voor jou en je patiënt.

Maar daar stopt onze rol niet. Jij mag rekenen op ons onafhankelijk advies, op basis van onze jarenlange expertise. Bovendien dragen we graag onze kennis van het gekozen product over, zodat je met de juiste technische ondersteuning aan de slag kunt.

Al onze processen verlopen conform de strikte Medical Device Regulation (MDR). Sinds begin dit jaar voegen we dankzij het behalen van het ISO13485-certificaat voor medische hulpmiddelen opnieuw een surplus aan kwaliteit toe aan onze samenwerkingen met onze klanten.

Een patiënt die weer geniet zoals vroeger…

… dat begint met de dentale innovaties
van onze gerenommeerde merken:

Bonecare Dynamics:
TSA is het enige dentale abutment dat op biomechanische wijze de natuurlijke kauwfunctie ondersteunt. Het simuleert hierbij de werking van het parodontaal ligament en maakt daardoor een microbeweging mogelijk. De patiënt ervaart op zijn beurt de implantaatgedragen suprastructuur als een natuurlijk gegeven.

Southern Implants:
beschikt over een uniek, veelzijdig implantaatsysteem met bewezen implantaatoppervlakte. Beperk de complexiteit van de chirurgische ingreep en bijgevolg de hersteltijd van jouw patiënt.

Versah:
Behoud het bot van je patiënt met dit innovatieve, universele dentale boorsysteem. Een sterke garantie op een kortere behandelings- en hersteltijd.

Elos:
Universele dentale componenten voor jouw intra-orale workflow, zowel binnen het segment van scan flags, interfaces als analogen. Elos Accurate is de absolute nummer één onder de originele implantaatmerken wereldwijd.

IPD:
Universele dentale componenten voor de intra- en extra-orale workflow, met onder meer afdrukposten, scan flags, interfaces en analogen. IPD staat voor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding, perfect op maat van de dagdagelijkse praktijk.

Medealis:
Met de certificering van hun Docklocs attachmentsysteem voor overkappingsprotheses drukte het Duitse Medealis meteen zijn stempel op het dentale gamma. Hun attachment combineert innovatief materiaalgebruik met een sterk bewezen design.

Graphenano Dental:
Het eerste gecommercialiseerde product van Graphenano Dental is G-Cam, een biopolymer nanoversterkt met grafeen wat ontworpen is voor definitieve restauraties en wat een oplossing is voor mechanische, fysische and biologische problemen in de dentale sector.

Shining3D:
Al meer dan 10 jaar lang staat Shining 3D bekend om zijn uiterst professionele en accurate prestaties op vlak van digitaliseren en 3D-printen.
Zowel jij als je patiënt halen maximaal hun voordeel uit het kwaliteitsgamma van deze bewezen speler binnen de digitale dentale markt.

Exocad:
Met exocad hebben we een volledig open teken- en productiesysteem in huis dat toelaat om de meest veelzijdige en complexe ontwerpen op de wereld te brengen.

Kube Innovations:
Innobyte is een state-of-the-art instrument om de bijtkracht van patiënten te meten. Dit type meting betekent een meerwaarde bij verschillende tandheelkundige of bredere medische toepassingen. Met andere woorden, Innobyte vormt een enorm hulpmiddel zowel in de diagnostische als in de behandelingsfases. De geregistreerde bijtkracht is bovendien een tastbaar bewijs voor de patiënt om de noodzaak van een behandeling aan te tonen. Bijgevolg zal hij of zij ook sneller geneigd zijn om de behandelplannen te accepteren.

Intellident:
Soms is een standaardoplossing gewoonweg geen optie voor de patiënt in kwestie. Onze collega-denticians bij Intellident vormen hun digitale knowhow om tot een oplossing op maat.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top