OXY IMPLANT

OXY IMPLANT

Over ons

Oxy Implant, een vooraanstaand Italiaans bedrijf gespecialiseerd in tandheelkundige implantaten, staat al sinds de oprichting aan de voorhoede van innovatie en kwaliteit in tandheelkundige oplossingen. Gevestigd in Colico, Italië, is Oxy Implant trots op het feit dat alles volledig in Italië wordt vervaardigd, wat ervoor zorgt dat elk product voldoet aan de hoogste normen van precisie en betrouwbaarheid.

Ons portfolio omvat:
• Win Line – Inwendige zeshoekige implantaten: bekend om hun stabiliteit en gebruiksgemak.
• PSK Line – Conische verbinding implantaten: bieden geavanceerde afdichting en biomechanische stabiliteit.
• Fixo Line: ons vlaggenschipproduct met een ingebouwde multi-unit abutment, ontworpen voor directe belasting en optimale resultaten.

Al onze implantaten zijn ontworpen voor gebruik in geleide chirurgie, waardoor onze expertise in digitale workflows wordt versterkt.

De ultramoderne productiefaciliteit van Oxy Implant is uitgerust met geavanceerde CNC-machines en freescentra, wat zorgt voor precisie in elk product dat we maken. Onze faciliteit werkt onder strenge kwaliteitscontroleprocessen, ondersteund door een toegewijd team van ingenieurs en technici die voortdurend streven naar excellentie.

De Oxy Digital Solutions (ODS) suite verbetert het implantologieproces door middel van geavanceerde digitale tools, waaronder:
• ODS Guide: het vergemakkelijken van nauwkeurige geleide chirurgie.
• ODS CAD: gedetailleerde digitale planning en aanpassing mogelijk maken.
• Aligners: het bieden van heldere aligneroplossingen voor orthodontische behandelingen.

Oxy Implant is diep toegewijd aan het bevorderen van de implantologie door middel van voortdurende educatie en innovatie. We organiseren regelmatig gespecialiseerde cursussen en evenementen in samenwerking met toonaangevende tandheelkundige professionals. Deze initiatieven zorgen ervoor dat onze klanten goed op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en technologieën in de implantologie.

We bedienen een netwerk van distributeurs, waardoor onze innovatieve oplossingen toegankelijk zijn voor tandheelkundige professionals over de hele wereld. Ons klantondersteuningsteam is toegewijd aan het leveren van tijdige en efficiënte service, zodat bestellingen met de grootst mogelijke zorg worden verwerkt en afgeleverd.

Voor meer informatie of om onze producten te ontdekken, bezoek onze website op www.oxyimplant.com.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top