OUDIN DENTAIRE

OUDIN DENTAIRE

Over ons

OD ontwerpt en produceert verlichting met een ongelooflijk ontwerp voor de gezondheidswereld in het algemeen en meer in het bijzonder voor professionals in de tandheelkundige wereld.
OD-plafondlampen zijn voorzien van 100% LED-technologieën die zich aanpassen aan de behoeften van zorgteams en hun gezondheid dankzij “Erg’O”-functies die het biologische ritme van elke persoon behouden.
De zorgplaats is de strategische locatie van de tandartspraktijk en de patiënt moet zich daar veilig en ontspannen voelen. Om dit te bereiken voldoen alle armaturen in het OD-gamma aan de strengste normen op het gebied van fotobiologische bescherming.
Licht is wat de patiënt ziet tijdens lange behandelsessies! Dit is de reden waarom OD een reeks verlichtingsarmaturen aanbiedt met unieke, onverwachte vormen en aanpasbaar door een ruime keuze aan kleuren en oppervlakken.
Om de zorg aangenamer te maken en de stress bij de patiënt te verminderen, integreert het “Media”-assortiment OD-verlichtingsarmaturen tv-schermen in verschillende formaten.
Elke klant is uniek en OD ondersteunt hen bij hun keuze door aan te bieden de impact van licht in elke kamer te onderzoeken, van de receptie tot de behandelkamer via sterilisatie en gemeenschappelijke ruimtes.
OD, het is jouw Licht!

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top