Dental Addict

Over ons

Dental Addict is de enige verdeler van tandheelkundig materiaal die werd opgericht en wordt geleid door tandartsen.

Zoals u, zijn ook wij tandartsen en ‘Addicted’ en gepassioneerd door ons beroep. Het verdelen van tandheelkundig materiaal is te lang overgelaten aan niet-medische professionelen, die vaak weinig besef hebben van de bekommernissen en reële noden van de tandarts.

Dental Addict is de enige verdeler van tandheelkundig materiaal die werd opgericht en wordt geleid door tandartsen en die probeert om u zo veel mogelijk aantrekkelijke promoties, ondersteuning en wetenschappelijke vorming aan te bieden.

Onze opleiding als tandarts laat ons toe om voor u innovatieve en exclusieve producten, die in reële klinische situaties gebruikt kunnen worden, te vinden en u aan te bieden.

Wij organiseren ook verschillende opleidingen en workshops in ons trainingcenter in Sint-Genesius-Rode. De workshops worden ook altijd alle eer aangedaan door internationale sprekers, die hun kennis delen in een zeer aangenaam kader.

Sinds 2014 werken alle teams, zowel de commerciële als de logistieke, zonder ophouden om u de best mogelijke service te bieden. De verkoop van medische producten is zeer gereglementeerd geworden. Alle producten in deze categorie worden onderworpen aan een kwaliteitscontrole. Ons logistiek centrum, waar verschillende tienduizenden producten opgeslagen worden, is trouwens ISO gecertifieerd en laat ons toe om zeer snel te kunnen leveren in België, Nederland en Luxemburg.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top