Bredent Group

Over ons

5 interdisciplinaire kerncompetenties ondersteunen ons wederzijds succes | WE ZIJN ÉÉN betekent: praktijk – laboratorium – fabrikanten verenigen zich om een krachtig team te vormen
regeneratie
HELBO® – Een klasse apart in infectiebeheersing, vrij van bijwerkingen.
Implantaat therapie
De SKY®-familie staat voor het consistente gebruik van de bestaande botvoorraad met de hoogste primaire stabiliteit, gemakkelijke inbrenging en een lange levensduur, de basis voor onmiddellijk herstel van enkele tanden tot volledige bogen.
Slimme bevestigingsmiddelen
Made in Germany: kwaliteit, veiligheid en veelzijdigheid van de constructie-elementen omgezet in intelligente, groeiende abutmentoplossingen.
Bionische framematerialen
Wanneer technologie de natuur imiteert om de patiënt de meest lichaamsvriendelijke ondersteuning te bieden, is dit al meer dan 10 jaar het duidelijke domein van bredent.
Fysiologische waan
visio.lign® – het esthetische en functionele systeem bestaande uit 6 onderling samenhangende afzonderlijke disciplines: vrije lagen, fineren, volle tanden, CAD / CAM blanks en prefabs, maatwerkkleuren en primers / bonders voor de optimale hechting met alle frame- en fineermaterialen.
Deze interdisciplinaire competentie heeft zich in 43 jaar ontwikkeld en leidt tot innovatieve en betrouwbare therapieoplossingen in het voordeel van de patiënt en het succes van onze klanten. Een goed voorbeeld is de onmiddellijke levering, die zich heeft ontpopt als een leidende competentie in de bredent-groep. De interdisciplinariteit maakt het mogelijk, want alleen door de effectieve infectiebeheersing, de primaire stabiliteit van de SKY® implantaten, de schokabsorberende werking van het BioHPP® raamwerk en de optimale esthetische venering kan een gezonde onmiddellijke restauratie, tijdelijk of permanent, worden aangeboden .
Het is dus geen toeval en slechts een kwestie van tijd – totdat u in ons middelgrote familiebedrijf uw betrouwbare partner vindt voor de zorg voor uw patiënten.
Laat je inspireren op onze stand! We kijken uit naar jou!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top