Arseus Lab

Arseus Lab

Over ons

Arseus Lab profileert zich als een “full service” leverancier voor tandtechnische en tandprothetische labs in de Benelux. Ons productaanbod is veelzijdig en compleet, variërend van tanden en kiezen tot verbruiksartikelen, apparatuur, CAD/CAM-oplossingen en meubels. Met deskundig advies, begeleiding bij CAD/CAM-projecten, (her)inrichting van uw lab, een uitgebreid aanbod aan opleidingen en een eigen technische dienst voor onderhoud en reparaties van apparatuur bieden wij ook een uitgebreide dienstverlening. Ons innovatieve karakter en ons voortdurende streven naar vooruitgang maken van Arseus Lab niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst uw ideale partner. Ons team van zo’n 60 personen zorgt er bovendien dagelijks voor dat u de best mogelijke service krijgt.

Nieuws

Vacatures

Commercieel Administratief Medewerker

Ben je een gedreven en enthousiaste sales professional? Heb je ervaring met het benaderen van potentiële klanten en het sluiten van deals? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Commercieel Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor het proactief benaderen van potentiële klanten via telefoon, e-mail of andere kanalen. Je bent in staat om onze producten of diensten op een overtuigende manier te presenteren en klanten te enthousiasmeren. Je bouwt relaties op met prospects en speelt in op hun behoeften om zo succesvolle verkoopkansen te creëren.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top