Acteon Group

Over ons

DE ACTEON® GROUP IS EEN FRANSE MEDTECH ONDERNEMING, GESPECIALISEERD IN MEDISCHE HIGH-TECH HULPMIDDELEN.
Wij streven ernaar om hightech medische apparatuur te creëren en te ontwikkelen waarmee tandartsen en chirurgen minder invasieve, veiligere en snellere operationele protocollen kunnen implementeren, die minder traumatisch zijn voor hun patiënten.

ACTEON RICHT ZICH OP TWEE TECHNOLOGIEEN MET HOGE TOEGEVOEGDE WAARDE BINNEN EEN AANTAL WETENSCHAPPELIJKE DOMEINEN EN IS DE PIONIER VAN DEZE GLOBALE TECHNOLOGIEËN:

HOGE FREQUENTIE ULTRASOON
De beheersing van hoge-frequentie ultrasoon instrumenten, onvervangbaar in tandheelkundige behandelingen en speciaal ontwikkeld ultra precieze chirurgische behandelingen, die alleen worden verkregen door de grondige kennis van alle elementen die deel uitmaken van een piëzo-elektrische vibratiesysteem (generator, handstuk en tip). Alle onderdelen van het akoestisch systeem worden geproduceerd in eigen procuctie en keramische delen worden streng geselecteerd.

Ons team heeft de Newtron® technologie gepatenteerd. Deze regelt de resonantiefrequentie in real time 36.000 keer per seconde. Deze technologie is het meest geavanceerde piëzo-elektrisch systeem op de markt.

De gebruiker geniet van een hoog-performant handstuk, dat zorgt voor nauwkeurige en constante vibraties, ongeacht de uitgeoefende druk of het weefsel dat wordt behandeld. De klinische procedure is nauwkeuriger en minder vermoeiend

DIGITALE MEDISCHE BEELDVORMING
Het bezit van know-how in digitale medische beeldvorming stelt ons in staat om voortdurend de digitale weergave van de operatieve locatie tijdens micro chirurgische ingrepen en medische endoscopie procedures te verbeteren.

Extraorale beeldvorming
Vooruitgang in de medische beeldvorming inspireren ACTEON tot een strategie voor de ontwikkeling van een extraoraal röntgeninstrument. Wij definiëren algoritmen voor beeldverwerking gebruikt om de schijnbare beelddefinitie te bepalen en die evaluatie van de botdichtheid, de diagnose en de planning van de interventies vergemakkelijkt.

Intraorale beeldvorming
Gebruik makend van autofluorescentie plaatst de ACTEON diagnostische camera een beeld van de weefselstructuur op de anatomische foto van de elementen van de patiënt. Deze functie maakt het mogelijk cariës in de vroegste stadia op te sporen, zonder de patiënt te belasten met onnodige straling. De beelden kunnen worden vastgelegd en opgeslagen in een beeldvorming software, welke de gebruiker alle tools in handen geeft die nodig zijn bij de minimaal invasieve tandheelkunde.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top