Expertise & Networking

den24 editie 23

Als belangrijkste vakevent voor de dentale sector in België heeft dentex heel wat in petto. Het is dé ontmoetingsplaats om in contact te komen met de grootste spelers en dentale organisaties binnen de markt. De nieuwste innovaties, start-ups, geaccrediteerde seminaries en live demonstraties wachten op u.

Connecteren

Dentex is het ideale platform om uw netwerk uit te breiden.

Connecteren

Op dentex 2024 kan u uw bestaande klanten uitnodigen én u geniet eveneens van de brede marketing campagne van dentex waardoor u in contact komt met nieuwe prospects.

Informeren

Blijf op de hoogte van de laatste trends en innovaties in de sector

Informeren

Leer nieuwe producten en diensten kennen en houd de vinger aan de pols bij concurrenten, partners en leveranciers.

Stimuleren

Laat uw bedrijf groeien

Stimuleren

Bouw aan uw bedrijfsimago, vergroot uw zichtbaarheid. Nodig uw klanten uit en haal banden aan in een informele sfeer.

Enkele highlights

  • Live demo’s – tal van demonstraties rond nieuwe producten en diensten. De ideale gelegenheid om materiaal te testen en gericht advies te vragen!
  • Kwaliteitsvolle seminaries – experten delen hun kennis en ervaringen tijden gespecialiseerde lezingen rond actuele topics. Een opportuniteit om future proof te blijven. 
  • Nocture op vrijdag –  een feestelijke netwerkavond met muziek. The place to be om alle standhouders te ontdekken en collega’s te ontmoeten.


Agenda

We pakken opnieuw uit met een aantrekkelijk programma. In de komende maanden geven we het programma verder vorm. Enkele weken voor de beurs zal het programma gecommuniceerd worden.  Heeft u intussen een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren. 

Scroll naar top