Expertise & Networking

dentex dentale vakbeurs 22ste editie

Als belangrijkste vakevent voor de dentale sector in België heeft dentex heel wat in petto. Het is dé ontmoetingsplaats om in contact te komen met de grootste spelers en dentale organisaties binnen de markt. De nieuwste innovaties, start-ups, geaccrediteerde seminaries en live demonstraties wachten op u. 

Connecteren

Dentex is de ideale gelegenheid om uw netwerk uit te breiden.

Connecteren

op dentex 2022 connecteert u met professionals die uw visie delen en onstaan er succesvolle samenwerkingen

Informeren

Blijf geïnformeerd over de laatste trends en innovaties in uw sector.

Informeren

Leer nieuwe producten of diensten kennen en houd uw concurrenten, partners en leveranciers in de gaten.

Stimuleren

laat uw bedrijf groeien

Stimuleren

Kom en wordt geabsorbeerd door de sfeer van innovatie, nieuwe trends en onze nocturne op vrijdag.

Enkele highlights

  • Live demo’s – tal van demonstraties rond nieuwe producten en diensten. De ideale gelegenheid om materiaal te testen en gericht advies te vragen!
  • Kwaliteitsvolle seminaries – experten delen hun kennis en ervaringen tijden gespecialiseerde lezingen rond actuele topics. Een opportuniteit om future proof te blijven. 
  • Dentex Innovation Awards – een professionele jury reikt een juryprijs uit voor de innovatiefste producten en diensten. De bezoekers bepalen wie de publieksprijs ontvangt.
  • Nocture op vrijdag –  een feestelijke netwerkavond met muziek, een hapje en een drankje. The place to be om alle standhouders te ontdekken en collega’s te ontmoeten.


Agenda

We pakken opnieuw uit met een aantrekkelijk programma. Binnenkort vindt u hier het gedetailleerde programma terug. Blijf ons zeker volgen! Heeft u intussen een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren. 

Scroll naar top