De nieuwe kleuren van miscea

Beschrijving

Le système miscea LIGHT vous est proposée en plusieurs couleurs et finitions.

Zorg voor een perfecte handhygiëne
Conventionele kranen en dispensers maken het gemakkelijk voor ziektekiemen en bacteriën om zich via de handen te verspreiden naar andere mensen en andere oppervlakken. Om deze reden is het risico van kruisbesmetting bij gebruik van conventionele producten groter dan bij gebruik van sensorgestuurde oplossingen. miscea sensor armaturen worden volledig contactvrij bediend.

Geïntegreerde zeepdispenser
De zeepdispenser kan ook optioneel en contactvrij worden geïntegreerd. Dit maakt hygiënisch handen wassen zonder een enkel handcontact mogelijk en voorkomt kruisbesmetting volledig.

Ontwerp stijlvolle, heldere en schone ruimtes
Of het nu in een dokterspraktijk is of in een openbare ruimte: de oppervlakken rond de armatuur en de wastafel moeten zo schoon en overzichtelijk mogelijk worden vormgegeven.

Conventionele wanddispensers verstoren het aanzicht van een wasruimte aanzienlijk. Bovendien veroorzaakt het gebruik ervan enorme vervuiling in de omgeving.

De miscea LIGHT sensorkranen doseren de zeep direct uit het kraanhuis zonder dat het water en de zeep met elkaar in contact komen. Dit creëert een visueel aantrekkelijke, schone wasplaats en minimaliseert de reinigingsinspanning.

Nieuwe kleuren en afwerkingen
Met nieuwe hoogwaardige oppervlaktedesigns wordt de miscea LIGHT fitting nog individueler. Kies tussen trendy matte kleuren of klassieke metallic oppervlakken. Door de verscheidenheid aan oppervlakken kan het uiterlijk van de wasruimte verder worden geoptimaliseerd en opgewaardeerd tot een hygiënische en visuele blikvanger.

Scroll naar top