Ultradent Products, Inc.

Over ons

Ultradent Products Inc. is een toonaangevende producent van hoogwaardige dentale materialen, apparaten en instrumenten. De missie van Ultradent Products is het verbeteren van de tandheelkundige zorg over de hele wereld. Ook wil Ultradent Products dentale producten blijven verbeteren, zodat tandheelkundige ingrepen voorspelbaarder en eenvoudiger verlopen.

Ultradent Products begon meer dan veertig jaar geleden met een simpel idee van dr. Dan Fischer. Na zijn afstuderen aan de Loma Linda University en het opzetten van zijn praktijk, ontwikkelde dr. Fischer de unieke hemostatische oplossing Astringedent™. Hij deed dit met het oog op de behoefte aan een weefselbehandelingsproduct voor snellere, sterkere hemostase. Het succes van het hemostaticum Astringedent zette dr. Fischer ertoe aan om door te gaan met het ontwikkelen van innovatieve, verbeterde tandheelkundige oplossingen. Dit leidde tot de oprichting van Ultradent Products, Inc.

Tot de paradepaardjes van Ultradent Products behoren de vele producten op het gebied van tissue management, waar ook het hemostatische middel Astringedent nog steeds deel van uitmaakt. Ook is Ultradent Products producent van Opalescence™, de wereldbekende productenlijn voor bleekbehandelingen. Andere producten uit de Ultradent Products-familie zijn onder andere de veelvuldig bekroonde polymerisatielampen VALO™ en VALO™ Grand, het etsmiddel Ultra-Etch™ en de Endo-Eze™ MTAFlow™ -wortelkanaalreparatiecement.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top