Nobel Biocare Benelux

Over ons

Nobel Biocare is een wereldleider op het gebied van innovatieve tandheelkundige restauraties op implantaatbasis. Ons doel is om tandheelkundige professionals in staat te stellen kwaliteit van leven terug te geven aan hun patiënten.

Deze filosofie is gebaseerd op meer dan 65 jaar voortdurende innovatie, allemaal voortgekomen uit de baanbrekende ontdekking van osseo-integratie door Per-Ingvar Brånemark in 1952. Sindsdien hebben we onze klanten geholpen miljoenen patiënten te behandelen met onze wetenschappelijk onderbouwde en toekomstgerichte oplossingen.

Nobel Biocare ondersteunt zijn klanten door alle fasen van professionele ontwikkeling en biedt training en opleiding van wereldklasse, samen met praktijkondersteuning en informatiemateriaal voor patiënten. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Zürich, Zwitserland. De productie vindt plaats op vier locaties in de Verenigde Staten, Zweden en Japan. Producten en diensten zijn beschikbaar in meer dan 80 landen via dochterondernemingen en distributeurs.

De portfolio van ons bedrijf biedt oplossingen van enkelvoudige tand tot volledig edentate indicaties met tandheelkundige implantaatsystemen (inclusief de belangrijkste merken NobelActive en NobelParallel en keramische implantaten NobelPearl*), een uitgebreid assortiment zeer nauwkeurige geïndividualiseerde protheses en CAD/CAM-systemen (NobelProcera), digitale oplossingen voor behandelingsplanning en geleide chirurgie (NobelClinician en DTX Studio suite) evenals biomaterialen.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top