NARDI COMPRESSORI S.r.l

Over ons

NARDI COMPRESSORI werd in 1965 opgericht door de familie Ghiotto in Montecchio Maggiore (Vicenza), Italië. Het symbool geeft de vereniging aan van de twee namen Nardi en Ghiotto, eigenaren van het bedrijf en leiders in het ontwerp en de constructie van hightech compressoren. Doorlopende investeringen om productieprocessen te verbeteren hebben in 2008 geleid tot de aankoop van een faciliteit van 7000 m2 met moderne en efficiënte afdelingen. In 2010 werd het bedrijf UNI ENI ISO 9001:2015 gecertificeerd door de certificerende instantie TUV, die tot de best gekwalificeerde ter wereld behoort. NARDI COMPRESSORI is altijd voorzichtig met productie en technologie en is er trots op een volledig ITALIAANSE productie te hebben waarbij elk product afzonderlijk wordt getest.
Tegenwoordig is ARDI COMPRESSORI bekend in meer dan 100 landen over de hele wereld met een reeks compressoren van 8 bar tot meer dan 500 bar en een productie van meer dan 30.000 geproduceerde eenheden per jaar.
Nardi Compressori heeft een volledige lijn compressoren voor de tandheelkundige industrie ontworpen en ontwikkeld als aanvulling op een zeer breed scala aan producten die verschillende marktniches bestrijken. Dankzij de interne organisatie en de dynamische structuur kan Nardi Compressori snel reageren op markttrends en voldoen aan de eisen van de klant.
Nardi’s tandheelkundige compressoren worden in-house ontworpen en geproduceerd door onze deskundige technici met jarenlange ervaring in deze sector.
Tegenwoordig is Nardi Compressori in staat om olievrije tandheelkundige compressoren te produceren die modern, sterk en stil zijn. De tanks van tandheelkundige compressoren zijn aan de binnenkant geverfd met elektrostatische poederverf van epoxy om corrosie te voorkomen.
Alle compressoren zijn uitgerust met een efficiënt filtersysteem dat vocht absorbeert en de lucht droogt. Het filter is gemaakt met silicagel die ervoor zorgt dat de lucht vochtvrij blijft.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top