Mouthacid

Over ons

Mouthacid is de eerste mondzuurremmer op de markt!

Dagelijkse mondzorg is meer dan tandenpoetsen en gezonde voeding. Gezond en voldoende speeksel speelt een primordiale rol in de bescherming van onze tanden. Tal van factoren beïnvloeden de kwaliteit en kwantiteit van ons speeksel. In geval van onvoldoende mondhygiëne kan tandglazuur door de combinatie van gaatjes en slijtage binnen zes weken geheel afgebroken worden.

Mouthacid®, het product dat wij in de afgelopen jaren ontwikkelden biedt concrete oplossingen om de mondhygiëne sterk te ondersteunen en te verbeteren. Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en jarenlange praktijkervaring streven we op die manier naar eenvoud en efficiëntie in de dagelijkse mondzorg.

Mouthacid® is de eerste effectieve mondzuurremmer op de markt. Zuur kan op drie manieren onze tanden bereiken:
1. door inname van zure voeding (bv. frisdrank);
2. door het restproduct (melkzuur) van onze eigen mondbacteriën bij de afbraak van tandplak (suikerresten op de tanden);
3. door oprispend maagzuur.

Een gezonde mond is ‘resistent’ tegen 3 tot 4 zuuraanvallen per dag, waarbij ons speeksel na 45 minuten deze zuuraanval kan neutraliseren. Onze Westerse levenshouding levert ons echter veel meer dagelijkse zuuraanvallen op (denk aan de vele tussendoortjes). Bovendien hebben een groot aantal mensen een lagere resistentie door erfelijkheid, ziekte, ziektebestrijding, slechte mondhygiëne, … Mouthacid® zorgt voor een directe stopzetting van de zuuraanval (na 1 minuut), waardoor de tanden beter beschermd worden en de mondhygiëne significant verbetert.

Mouthacid® is beschikbaar in een mondgel, waarbij eenvoudige spoeling met de gel gedurende 1 minuut voldoende is om de zuuraanval volledig te stoppen. Een gecombineerd gebruik met tandpasta (die wij eveneens aanbieden), zorgt ervoor dat de zuuraanvallen beperkt worden en de mondhyggiëne veretert.

www.mouthacid.be

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top