LeaseLine

LeaseLine

Over ons

Als ervaren lease specialist en onafhankelijke leasemakelaar zijn wij actief in Nederland, België en Luxemburg.

Tandartsen zijn als zorgprofessionals een belangrijke doelgroep van LeaseLine. In België heeft LeaseLine inmiddels rond de 1.400 praktijken als klant.

Daarnaast biedt LeaseLine toegevoegde waarde omdat het een diepgaande kennis heeft van de dentale branche, sterk meedenkt met de klant en de digitale en technologische ontwikkelingen op de voet volgt.

Wij inventariseren uw wensen voor de lease en op basis daarvan selecteren wij de voor u beste leasepartner. Zo bent u verzekerd van de beste oplossing en leasepartner.
Naast dat wij met de meest vooraanstaande financiële partners samenwerken, bieden wij ook voor diverse sectoren de LeaseLine Care & Share full service operational lease oplossing aan.

Bij LeaseLine geniet u altijd van optimale ondersteuning, ontzorging en het beste advies. Ook na het afsluiten van een contract blijven wij uw rechtstreekse aanspreekpunt voor alle vragen. Dus geen wachttijden, papierwinkel of gedoe, maar gewoon snel, transparant en eenvoudig via één contactpersoon recht naar uw investering. Met LeaseLine bereikt u de hele Benelux, bespaart u tijd, zorgen en onnodige kosten én u kunt u zich blijven focussen op uw core business.

Gemarkeerd product

Vacatures

Lease Consultant West-Vlaanderen

Lease Consultant West-Vlaanderen

LeaseLine is specialist in high-end leasing, financiële huur & operationele lease voor professionele Benelux klanten (automotive, medische, agrarische & industriële apparatuur). Als onafhankelijke leasemakelaar & als operationele leasemaatschappij streven wij naar de beste financiële oplossing op maat van de financiële, fiscale situatie van de klant.

Wij zoeken een Lease Consultant voor regio West-Vlaanderen.

Heb jij (relevante) ervaring binnen de leasing- of financiële sector? Of pas afgestudeerd in een financiële (universitaire) richting?

Binnen LeaseLine ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een bestaand en nieuw portfolio van professionele klanten & partners in West-Vlaanderen. Je bouwt groeiende partnerships uit door je gedreven, professionele & enthousiaste houding.

Wil je deel uitmaken van een hecht team en menselijke vooruitstrevende organisatie waarin ingezet wordt op welzijn, talentontwikkeling & autonomie?

Contacteer ons dan voor een kennismakingsgesprek!

Lees verder »
New Business Developer Nederland

New Business Developer Nederland

LeaseLine Benelux is gespecialiseerd in high-end leasing, financiële huur en operationele lease voor professionele Benelux klanten (automotive, medische, agrarische en industriële apparatuur).

Wij zoeken een New Business Developer voor Nederland. Binnen LeaseLine ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en groei van een nieuw portfolio van professionele klanten & partners in Nederland. Je bouwt een groeiend aantal partnerships uit door de combinatie van jouw gedreven, intelligente en enthousiaste houding naast een gedegen, professionele kennis van de Nederlandse leasemarkt.

Woon je in Nederland of aan de grens en heb je (relevante) ervaring binnen de leasing- of financiële sector? Of pas afgestudeerd in een financiële richting? Contacteer ons dan voor een eerste kennismaking.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top