Komet Dental

Over ons

Wij spreken een taal die door tandartsen over de hele wereld wordt begrepen: Kwaliteit.

Komet Dental behoort tot de belangrijkste fabrikanten van tandheelkundige instrumenten ter wereld. Het heeft ons decennia van hard werken gekost om deze status te bereiken, met al onze bekwaamheid, toewijding en passie.

Komet Dental werd in 1923 opgericht door de gebroeders Brasseler. Dankzij hun uitstekende vakkennis in de tandheelkunde en hun briljante vindingrijkheid groeide het kleine bedrijfje al snel uit tot een van de grootste en meest gerespecteerde leveranciers in de tandheelkundige sector.

Vandaag de dag biedt Komet Dental een van de meest uitgebreide assortimenten roterende tandheelkundige instrumenten en systemen ter wereld, voor tandartsen, tandtechnici, kaakchirurgen en orthodontisten. Het complete assortiment omvat standaardinstrumenten en innovatieve oplossingen die in de gehele tandheelkundige industrie maatstaven zetten. Van traditionele ronde boren tot crown cutters, van composietverwijderaars tot polishers, van preparatie tot endodontie, Komet Dental biedt u een uitgebreide selectie van instrumenten om uw dagelijkse routine nog veiliger, eenvoudiger en effectiever te maken.

Op enkele uitzonderingen na worden alle producten van Komet vervaardigd in de productielocatie van het bedrijf in Lemgo, de thuisbasis van het familiebedrijf met meer dan 1.000 medewerkers. Hier wordt tandheelkundige kwaliteit – made in Germany, maar gewaardeerd over de hele wereld – gecreëerd.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top