Garrison Dental Solutions

Garrison Dental Solutions

Over ons

Zoals zo veel bedrijven in Amerika is Garrison® Dental Solutions begonnen in een kelder; de kelder van Dr. Edgar en de tandartspraktijk van Dr. John Garrison. Daar werd het oorspronkelijke Composi-Tight® Sectional Matrix-systeem in 1996 weer tot leven gebracht. Vele jaren en enkele honderden miljoenen matrixcircuits later, wordt de energie en het enthousiasme die de bal aan het rollen brachten ons nog steeds voortgestuwd door de energie en het enthousiasme die de bal aan het rollen brachten.

Het was een familiebedrijf in de “goede ole dagen” en dat is het nog steeds. Drie van onze vier stichtende partners zijn nog steeds bij ons. Broers, Tom en Dr. John Garrison, samen met goede vriend en ingenieur Rob Anderson houden vaste handen aan het stuur. Tom en John’s vader, Dr. Edgar Garrison, de vierde partner, is in 2009 overleden.

Het bedrijf is nog steeds gevestigd in Spring Lake, Michigan. Hoewel we uit de kelder zijn verhuisd, zijn we niet ver gekomen. Net aan de andere kant van het parkeerterrein en in een nieuw gebouw dat we in 2006 hebben gebouwd. Ook op andere terreinen hebben we ons uitgebreid. Ons paradepaardje, het Composi-Tight® Sectional Matrix System, is uitgegroeid tot het belangrijkste product in zijn soort en wordt op alle zeven continenten over de hele wereld gebruikt. Ja, zelfs de tandheelkundige faciliteit in het McMurdo Station, Antarctica, heeft Composi-Tight®.

We hebben dat bereikt door voortdurende verbetering. Garrison® blijft onze producten verbeteren en zoekt elke dag naar nieuwe mogelijkheden. Wie weet waar u onze producten in de toekomst nog meer kunt vinden!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top