Dentius

Dentius

Over ons

Dentius – Connecting Great Dentists!

Dentius is een netwerk van multidisciplinaire tandheelkundige praktijken met een focus op kwaliteit, preventie, innovatie en service.

Sinds de start in 2012 met één praktijk in Antwerpen, is Dentius uitgegroeid tot een internationaal netwerk met meer dan 75 praktijken in vier landen: België, Frankrijk, Duitsland en Nederland. Dentius blijft zich in deze vier landen uitbreiden om zijn expertisenetwerk te consolideren en de dienstverlening aan de patiënten verder te optimaliseren.

Een gezonde mond is belangrijk voor uw gezondheid en uw integrale kwaliteit van leven. Daarom richt elk van onze praktijken zich op preventie, persoonlijke begeleiding en transparante communicatie om u zo te helpen de beste keuzes te maken.

Onze visie ten opzichte van patiënten
Elke patiënt heeft recht op de beste tandheelkundige zorg. Wij zijn ervan overtuigd dat het mogelijk is om de natuurlijke tanden levenslang te behouden.

Onze visie ten opzichte van tandheelkundige praktijken
Wij hebben een partnerschap op lange termijn, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, waarbij elk team zelfstandig klinische beslissingen kan nemen. Wij bieden elke tandarts en medewerker de ruimte en de middelen om zijn eigen doelen en ambities te verwezenlijken.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top