Colosseum Dental

Colosseum Dental

Over ons

Colosseum Dental Benelux heeft meer dan 130 moderne, goed uitgeruste tandartspraktijken in Nederland en België. Bij de organisatie werken bijna 2.500 tandheelkundige professionals die jaarlijks meer dan 600.000 patiënten voorzien van kwalitatieve mondzorg met optimale service en gemak.

Het is onze ambitie om de eerste keuze te zijn voor zowel patiënten als tandheelkundige professionals. Daarom investeren wij in innovaties, maken we gebruik van moderne technologieën en implementeren we digitale workflows ten behoeve van onze patiënten en praktijkteams.

Colosseum Dental Benelux is onderdeel van Colosseum Dental Group, de grootste dentale zorgverlener van Europa, met meer dan 800 tandartspraktijken in 11 Europese landen waar ruim 13.000 collega’s werken.

De meerderheidsaandeelhouder van Colosseum Dental Group is Jacobs Holding, een investeringsmaatschappij gevestigd in Zürich, Zwitserland. Jacobs Holding heeft een langetermijnstrategie in de tandheelkunde met zijn investeringen in Colosseum Dental Group in Europa en North American Dental Group in de VS.

WERKEN BIJ COLOSSEUM DENTAL
Bij Colosseum Dental bepaal je je eigen carrièrepad, zodat je persoonlijk kunt groeien op een manier die past bij jouw ambities en tempo. Dankzij ons brede netwerk, de grote variatie in praktijken en een ruime keuze aan opleidingen en doorgroeimogelijkheden kun jij je steeds verder professioneel ontwikkelen; als behandelaar of praktijkmedewerker maar ook als medewerker van het dental service center. Ontwikkelen en ontzorgen staan bij Colosseum Dental centraal, zodat jij je volledig kunt richten op jouw ambities.

Wil je veel ervaring opdoen bij verschillende praktijken, je verder specialiseren binnen je huidige werkzaamheden of ondernemen met volledige aandacht voor je patiënten? Dat kan bij Colosseum Dental!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top