Codema N.V.

Over ons

Codema is uw partner voor de totale inrichting van uw praktijk. Codema kan terugblikken op meer dan 40 jaar ervaring en kan u met professioneel advies helpen bij de keuze van de meest geschikte praktijkinrichting.

Van idee tot afgewerkt geheel, Codema kan u begeleiden doorheen het volledige proces. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, een renovatie van een bestaande praktijk, of enkel het leveren of vervangen van bestaande apparatuur, Codema zorgt steeds voor een perfecte en zorgeloze uitvoering van uw plannen.

Ons assortiment van equipment en apparatuur omvat alles voor de totale inrichting van uw praktijk, gaande van behandeleenheden, verlichting, radiologie, autoclaven & thermo-desinfectoren, CAD/CAM, instrumenten en allerhande randapparatuur.

Ook voor verbruiksmateriaal kunt u bij Codema terecht. Onze afgevaardigden adviseren u over de laatste ontwikkelingen op dentaal vlak en helpen u met hun kennis bij het bepalen van uw noden.

Codema kan u de meest kwalitatieve, hoogwaardige merken aanbieden, zoals Dentsply Sirona, Saratoga, Melag, Komet,…

Codema beschikt over een eigen technische dienst voor het leveren, onderhouden en herstellen van tandheelkundige apparatuur. Onze technici gaan geregeld op training bij onze fabrikanten om zich bij te scholen. Zo kunnen wij u een uitstekende dienst na verkoop verzekeren.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top