Bio Composants Medicaux

Over ons

io Composants Médicaux is een bedrijf gespecialiseerd in de studie en de ontwikkeling van composietmaterialen toegepast op medische en tandheelkundige apparaten.
De Bio Composants Médicaux (BCM), die al sinds 1994 gevestigd is in het hart van de regio Auvergne-Rhône-Alpes, groeide op in het gebied van vezelpaal.
BCM creëert innovatieve producten gemaakt van glasvezels en composietharsen en biedt een breed assortiment 100% gemaakt in Frankrijk.
Lichtgewicht, comfortabel, esthetisch en Bis-GMA-vrij, producten van Bio Composants Médicaux hebben een wereldwijde aanwezigheid: Europa, Zwitserland, Canada, de VS en Japan.
Meer dan 10% van onze omzet wordt geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling.

BCM biedt:
Standaard & multi-strands posten, spalken en gelijmde bruggen, eenvoudige impressions distributeur voor een implantaatmodel en driedimensionale infrastructuur fabricage voor PMMA-gebaseerde transschroef kunstgebitten,
volledige en gedeeltelijk verwijderbare tandheelkundige versterking, voorgeïmpregneerde vezelversterking voor de productie van enkelvoudige kroon- en brugversterkingen en prothese.
Bcm bezit een netwerk van klinische deskundigen

· Productontwikkeling in samenwerking met ons netwerk van klinische experts
· Case- en klinische studies uitgevoerd in samenwerking met onze artsen
· OEM*: meer dan 25 jaar ervaring in pultrusie en glasvezelimpregnatie
· ISO 13485-certificering
· In overeenstemming met de vereisten van de CEE 93/42, FDA.

Bio Composants Médicaux is in 1994 opgericht door een ingenieur en een chirurgisch tandarts en is gespecialiseerd in de studie en de ontwikkeling van composietmaterialen toegepast op medische en tandheelkundige apparaten. volledig gericht op de toekomst,
BCM werkt aan nieuwe CAD/CAM en 3D toepassingen. Door zijn vele patenten op tandheelkundig gebied heeft Bio Composants Médicaux vertrouwen gewekt bij verschillende belangrijke partijen in de tandheelkundige sector dankzij zijn innovatie- en productiecapaciteiten volgens medische vereisten.

Bio Composants Médicaux is ingeplant in het hart van de Auvergne-Rhône-Alpes regio. Dit gebied is de wieg van vezelposten en intraorale camera’s. Grenoble wordt beschouwd als de “Franse Silicon Valley” dankzij zijn innovatieve polen in elektronica en high-end technologieën.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top