ADT Belgium N.V.

Over ons

ADT Belgium NV is een Dental Depot dat haar producten en diensten
uitsluitend aanbiedt aan tandheelkundige professionals in Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk.

Door een doorlopende uitbouw van het assortiment en een continue aandacht voor kwaliteit, klantgerichtheid en een zeer scherpe prijsstelling is ADT al gedurende een groot aantal jaren marktleider in de Benelux.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

DTP’er / Grafisch Vormgever

DTP’er / Grafisch Vormgever

Wij zoeken een enthousiaste en creatieve DTP’er / Grafisch Vormgever met een bewezen trackrecord en een strak portfolio! Je hebt actuele vakkennis en kan via typografie en beeld, vorm geven aan een grote variëteit aan merken, producten en diensten bij dentale groothandel ADT Belgium NV in Oisterwijk.

Wil jij werken in een dynamische omgeving en wil je met diverse taken bezig zijn? Wij bieden een kans voor een teamspeler met ervaring. Iemand die mee wil werken aan het succes en de verdere groei van de onderneming.

Lees verder »
Interieurverzorger

Interieurverzorger

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Ben jij collegiaal en een doorzetter? Kom werken bij ADT Belgium NV als interieurverzorger / schoonmaakmedewerker!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste interieurverzorger / schoonmaakmedewerker in Oisterwijk. Als interieurverzorger / schoonmaakmedewerker heb jij leuk en zinvol werk. Jij bent verantwoordelijk voor een schone en frisse werkomgeving. Het schoonmaakwerk bij ADT is goed te combineren met een gezin of ander werk. Daarnaast kan je vrijwel direct aan de slag!

Werkdagen: Maandag, donderdag & vrijdag.
Werktijden: van 08:00 uur t/m 12:00 uur.

Functie-eisen:
Je beheerst de Nederlandse taal; Je bent betrouwbaar, collegiaal en ziet het werk zelf liggen;
Je beschikt over doorzettingsvermogen en hebt een dienstverlenende houding;
Je kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren;
Je hebt ervaring in de schoonmaak of als huishoudelijke hulp.

Lees verder »
Financieel Administratief Medewerker

Financieel Administratief Medewerker

ADT is op zoek naar een collega die administratief voorbereidend werk uitvoert ter ondersteuning van de financiële afdeling. Er is sprake van verschillende Nederlandse en buitenlandse entiteiten in de groep. De werkzaamheden bestaan uit het verwerken van de inkoopfacturen en bijbehorende pakbonnen in de financiële administratie. Deze inkoopfacturen bestaan voornamelijk uit goederenfacturen (voorraad) welke aangesloten worden met de opboeking van de voorraad die is binnen gekomen in het magazijn. Deze opgeboekte voorraad wordt geboekt door onze collega’s in het magazijn op basis van de pakbon. Verder zal er mogelijk sprake zijn van ad-hoc werkzaamheden en ondersteuning van onze financiële afdeling.

Functie-eisen:
Je ziet zelf het werk liggen
Je kan werken met deadlines
Je werkt graag samen maar kan ook goed zelfstandig werken
Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
Je bent parttime beschikbaar, 5 ochtenden ma-vr is een harde eis

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top