Plaats de kroon op uw werk met een bezoek aan dentex 2022

Drie dagen lang heten we u van harte welkom in Brussels Expo, paleis 5 om te connecteren met de belangrijkste spelers op de markt. Dit mag u verwachten.

Programma zaterdag 1 oktober

Learn

09:00

M Olivier DUMORTIER
M Bertrand LAMBERT
M Marc NACAR 
M Pierre Delmelle

In de tandheelkundige sector doen zich op tal van gebieden nieuwe ontwikkelingen voor, niet in het minst op het gebied van afdrukken.
Intra-orale scanners, 3D-printers en andere digitale hulpmiddelen, die al enkele jaren op de markt zijn, zijn momenteel in opmars. 

Zij worden thans aangetroffen in vele universitaire centra, maar ook in vele particuliere praktijken, gaande van 2 tot 8 stoelen.
Drie professionals in the field presenteren u de basisbeginselen van de werking en zullen de mogelijkheden van deze verschillende machines uiteenzetten. Zij zullen ook hun ervaringen met u delen, geïllustreerd aan de hand van een reeks klinische gevallen.

14:00

Laura Najwer | INAMI
Chloé Morier
Ceert Indigne | BBM
Caroline Leopold-Metzger | Deppeler

Welkom mondhygiënist in België. Live gesprek over de huidige situatie in ons land & hoe de focus op preventie en gezondheidsbevordering de mondhygiënist een zeer belangrijk persoon maakt in het tandheelkundig team van de toekomst.

Train

10:30

De tandarts kan in de dagelijkse praktijk plots geconfronteerd worden met medische urgenties. De patiënt is van mening dat de tandarts in staat moet zijn om dit tijdig te herkennen, eerste hulp aan te bieden en reanimatie te starten indien nodig. De tandheelkundige literatuur spreekt meer en meer over simulatietraining in medische urgenties: de patiënt met hartklachten, de anafylactische shock, astma-aanval, herseninfarct of ‘stroke’ … Er wordt steeds meer en meer nadruk gelegd op het voorkomen van hartstilstand door een systematische benadering van de acuut zieke patiënt via het ABCDE-protocol (Airway, Breathing, Circulation, Disability, Exposure). Tijdens de workshop wordt een theoretisch deel voorzien alsook praktische oefeningen op instructiepoppen.

13:00

Jan Stanley Brown
Samy Ayachi
Floris Keyzer

Understand and get ready for the future of dentistry with Web3, VR & Metaverse.

14:30

Jan Stanley Brown
Samy Ayachi
Floris Keyzer

Understand and get ready for the future of dentistry with Web3, VR & Metaverse.

Guided Tour 

Tijdens de tour stoppen we bij 4 standen waar u telkens een demo en een unieke verrassing ontvangt. De tour die u niet mag missen! 

10:30

 Stand 5452 | Vlaamse beroepsvereniging tandartsen

Share

14:30

People aspire to be fully themselves, whatever project they undertake in life. The genuineness of each individual allows the fullness of a team. Performance is only a consequence of a healthy human dynamic. Such a human dynamic depends on different factors, commonly known as the “living system”. An inspiring environment enables organizations to breathe and become a transcending project for their people.

Teamfullness offers an external view for teams and organizations to reflect, reveal their human potential and be able to unleash their own magic.

Meet

12:30

Join and participate to an open talk on sustainable dentistry with Dr. Philippe Moock

Next

10:00 – 18:00

Be ready for what’s coming next. Understand the overall direction and capabilities of digitalization and VR. Try out the latest technology within the Dentalia Village

Invest

14:00

Live open talk with Nicolas Meeus – Teamfullness

Hygienist day

10:00

Welcome & discover dentex Dentalia Village 2022

11:00

Share: BBM interview by Dentalia Show

12:00

Hi!: Dental Hygienist lunch party hosted by Hygie

14:00

Learn: The key role of dental hygienist in Belgium’s oral health prevention

16:30

Train: Workshop technique de l’aguisage by Deppeler

16:30

Party: Closing party Dentalia Village

Scroll naar top