Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Tips & tricks

We doen er alles aan om zoveel mogelijk kwalitatieve bezoekers naar dentex te krijgen. Maar uit jarenlange studies weten we dat exposanten die hun deelname ook zelf communiceren tot 40% meer bezoekers op hun stand krijgen. Daarom geven we u deze tips om dat doel te bereiken!


Vóór de beurs

 • Stuur uw uitnodigingskaarten mee met uw briefwisseling
  Of geef ze mee met uw verkoopverantwoordelijke bij klantenbezoeken. Dit zijn eenvoudige manieren om uw kaarten te verspreiden zonder dat dit extra tijd van u vraagt.
 • Stuur uw uitnodigingen via e-mail
  Ook dat kan! Plak uw persoonlijke URL in uw e-mails naar uw klanten of prospecten. Zij kunnen zich op die manier gratis registreren. Snel en gemakkelijk! Als u aanpasbare documenten wenst, bezorgen we die u ook met plezier.
 • Denk ook aan uw toekomstige klanten
  Uw beursdeelname is het ideale moment om bij te babbelen met uw bestaande klanten. Als u vooraf ook prospecten uitnodigt, is dit een kans om nieuwe contacten te leggen. En vergeet niet: uw (potentiële) klanten ontvangen beter een uitnodiging via u, dan via uw concurrent.
 • Download uw gratis promotiemateriaal
  Download banners en logo’s om te gebruiken op uw eigen website of e-mailcommunicatie. Vergeet hier ook niet uw persoonlijke weblink te gebruiken.
 • Volg uw registraties op
  U kan zelf uw geregistreerde bezoekers opvolgen. Heeft die ene belangrijke klant of prospect zich nog niet geregistreerd? Overtuig hem of haar zich toch te registreren en nodig hem/haar uit voor een afspraak op uw stand.

 

Tijdens de beurs

 • Organiseer activiteiten op uw stand
  Ooit al eens gedacht aan een wedstrijd tijdens uw beursdeelname? Of aan een mini-seminarie met een hapje en drankje op uw stand? Denk aan de nieuwe contacten die u kunt leggen en de bijhorende klantengegevens die u binnen haalt.
 • Weet wat er leeft via sociale media
  Volg ons op sociale media en pik in op onze gesprekken! Hebt u nieuwigheden of wilt u simpelweg iets delen met ons? Vermeld ons en gebruik steeds de officiële hashtag #dentex2018.
   

 

Na de beurs

 • Contacteer uw bezoekers na de beurs
  Laat uw klanten en prospecten weten hoe fijn het was om hen terug te zien of te ontmoeten. Dit kan gemakkelijk via briefwisseling, een e-mail of zelfs een kort berichtje via social media.

 

DENTEX
BRUSSELS EXPO
BELGIEPLEIN 1 B - 1020 BRUSSELS
+32 (0)9 241 94 46
INFO@DENTEX.BE

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer