Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Award winnaars

GalvoSurge - Nobel Biocare
Winnaar van de juryprijs 2018

GalvoSurge is een innovatief reinigingssysteem voor het onderhoud en behoud van implantaten op lange termijn. Het biedt een uniek protocol om de bacteriële biofilm te verwijderen van het implantaatoppervlak. De meeste andere methoden die vandaag beschikbaar zijn, botsen tegen de vorm en de oppervlaktestructuur van het implantaat waardoor een volledige reiniging met deze technieken niet mogelijk is.  

GalvoSurge bestaat uit een besturingsapparaat, een reinigingsoplossing, een irrigatieleiding en een implantaatconnector met spons. Een elektrolytische reinigingsoplossing wordt rond het implantaat gesproeid. Deze bestaat uit gedestilleerd water, natriumzout en hydroxycarbonzuur. Door een lage spanning toe te voegen, wordt op het implantaatoppervlak een elektrolytisch proces gecreëerd dat de productie van waterstof activeert. Deze zal de bacteriële biofilm verwijderen. 

  • Efficiënte verwijdering van de biofilm en bacteriën rond het implantaat wat een voorwaarde is voor bijvoorbeeld een succesvolle behandeling van peri-implantitis 
  • Atraumatisch en pijnloos voor de patiënt 
  • Gemakkelijke en snelle oplossing, slechts een 2 minuten durende behandeling 
  • Passend met alle grote implanteersysytemen in het voordeel van alle patiënten

GUM® ActiVital® Sonic Battery Toothbrush - Sunstar Oral Company
winnaar van de publieksprijs 2018

GUM ons uw stem 

Effectief poetsen is een belangrijke voorwaarde voor een gezonde mond. Elektrisch poetsen is effectief, maar ook duur. GUM wil effectief elektrisch poetsen voor iedereen toegankelijk maken.Daarom hebben wij een batterij tandenborstel ontwikkeld die effectief is en met €9,95 slechts een fractie kost van wat doorsnee batterij tandenborstels kosten.  

Onze tandenborstel trilt 12.000 keer per minuut, maar maakt zachte, korte bewegingen. Het gebit wordt op deze wijze gereinigd terwijl het tandvlees gestimuleerd wordt. 

Inmiddels is wetenschappelijk bewezen dat de ultra taps toelopende borstelharen 50% effectiever zijn in het bereiken van de interdentale ruimtes en 47x meer tandplak verwijderen onder de tandvleesrand*.  

  • Wetenschappelijk bewezen doeltreffender dan een handtandenborstel* 
  • Ultra taps toelopende borstelharen 
  • 50% effectiever in het bereik van interdentale ruimtes 
  • Verwijdert 47x meer plaque onder tandvleesrand 

DENTEX
BRUSSELS EXPO
BELGIEPLEIN 1 B - 1020 BRUSSELS
+32 (0)9 241 94 46
INFO@DENTEX.BE

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer