Bio Composants Medicaux

About

Bio Composants Médicaux is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de studie en de ontwikkeling van composietmaterialen die worden toegepast in medische en tandheelkundige hulpmiddelen.
Bio Composants Médicaux (BCM), sinds 1994 gevestigd in het hart van de regio Auvergne-Rhône-Alpes, is groot geworden in het domein van de vezelposten.
BCM creëert innoverende producten op basis van glasvezels en composietharsen en biedt een breed gamma aan dat voor 100% in Frankrijk is vervaardigd.
Lichtgewicht, comfortabel, esthetisch en Bis-GMA-vrij, de producten van Bio Composants Médicaux zijn wereldwijd aanwezig: Europa, Zwitserland, Canada, de VS en Japan.
Innovatie gedreven, meer dan 10% van onze omzet wordt geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling.

BCM biedt aan:
Standaard & multi-strengen palen, spalken en gelijmde bruggen, easy impressions distributeur voor een implantaat model & tridimensionale infrastructuur fabricage voor PMMA-gebaseerde trans-screwed protheses,
volledige en gedeeltelijke uitneembare protheseversterking, voorgeïmpregneerde vezelversterking voor de productie van enkelvoudige kroon- en brugversterkingen en prothesen.
Bcm beschikt over een netwerk van klinische experts

– Productontwikkeling in samenwerking met ons netwerk van klinische experts
– Case en klinische studies uitgevoerd in samenwerking met onze practici
– OEM*: meer dan 25 jaar ervaring in pultrusie en glasvezelimpregnatie
– ISO 13485 certificering
– In overeenstemming met de eisen van de 93/42 CEE, FDA.

Bio Composants Médicaux, opgericht in 1994 door een ingenieur en een chirurgisch tandarts, is een KMO gespecialiseerd in de studie en de ontwikkeling van composietmaterialen die worden toegepast in medische en tandheelkundige hulpmiddelen. Volledig gericht op de toekomst,
BCM werkt aan nieuwe CAD/CAM en 3D toepassingen. Als houder van talrijke octrooien op tandheelkundig gebied heeft Bio Composants Médicaux het vertrouwen gewekt van verschillende belangrijke partijen in de tandheelkundige sector dankzij zijn innovatie- en productiecapaciteit volgens de medische vereisten.

Bio Composants Médicaux is geïmplanteerd in het hart van de regio Auvergne-Rhône-Alpes. Deze regio is de bakermat van vezelpalen en intra-orale camera’s. Grenoble wordt beschouwd als de “Franse Silicon Valley” dankzij zijn innoverende polen in elektronica en high-end technologieën

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Product

news

jobs

Neem contact met ons op

Scroll to Top